Nogomet

Oliver Giroud srušio Dansku u dvije minute, Nigerija lako protiv Kameruna

Denis Drljepan-Mihoci • nedjelja, 11.10.2015.
Oliver Giroud srušio Dansku u dvije minute, Nigerija lako protiv Kameruna
Foto: EPA

U nedjelju su odigrane tri prijateljske utakmice, među kojima je Francuska svladala Dansku s rezultatom 2:1, dok je Nigerija s igračem više svladala Kamerun...

U prijateljskom susretu Francuska je rezultatom 2:1 svladala reprezentaciju Danske. Francuska je povela već u četvrtoj minuti, nakon odlične asistencije Anthonyja Martiala, Oliver Giroud poslao je loptu ispod Kaspera Schmeichela.

Samo dvije minute kasnije Giroud postiže drugi pogodak na susretu, nakon ubačaja Lucasa Dignea, Schmeichel odbija loptu na nogu Girouda koji bez većih problema povećava vodstvo Francuske. Počasni pogodak Danska je postigla u finišu susreta, a autor sjajnog pogotka s dvadesetak metara je Erik Sviatchenko.

Do visoke pobjede u prijateljskom susretu stigla je reprezentacija Nigerije protiv Kameruna. Nigerija je povela u 39. minuti pogotkom Efea Ambrosea. Na startu drugom poluvremena igrač Kameruna Sebastien Siani dobio je crveni karton, te je Kamerun u nastavak susreta krenuo s igračem manje.

Nigerija je to iskoristila, te je u 61. minuti povećala vodstvo pogotkom Mosesa Simona, a do konačnih 3:0 Nigerija je stigla u finišu susreta pogotkom Odiona Ighala.

Identičnim rezultatom reprezentacija Egipta pobijedila je momčad Zambije. Egipat je poveo vrlo rano pogotkom Ahmedom Hassanom Mekkyjom. Isti igrač bio je strijelac za povećanje vodstva, dok je konačnih 3:0 postavio Amar Gamal.

Prijateljske utakmice:

Danska 1:2 Francuska

Nigerija 3:0 Kamerun

Egipat 3:0 Zambija

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!