Zimski sportovi

Rangersi zaključali Sharkse

Željka Jurkas • utorak, 20.10.2015.
Rangersi zaključali Sharkse

U jedinom susretu NHL-a u ponedjeljak Sharksi su stradali u Madison Square Gardenu...

NEW YORK RANGERS – SAN JOSE SHARKS 4:0 (1:0;2:0;1:0)
10:36 1-0 Staal
29:28 2-0 Mats Zuccarello
43:47 3-0 Fast
56:44 Stalberg

Antti Raanta po prvi puta stao je među vratnice Rangersa i dostojno zamijenio Henrika Lundqvista. S 22 obrane upisao je četvrti shutout karijere u 40. NHL utakmici i prekinuo niz poraza domaćina.

Marc Staal dao je domaćinima prednost sredinom prve trećine, a Mats Zuccarello udvostručio je vodstvo u igri s igračem više deset minuta kasnije. Još dva paka završila su iza leđa Martina Jonesa do kraja susreta. “Sretni smo s prikazanom igrom danas, kao momčad smo je podigli na razinu više u odnosu na prošle utakmice. Osjećalo se u svlačionici prije susreta da su svi posvećeni tome da zaustavimo poraze i okrenemo rezultate u našu korist“, rekao je Staal.

S druge strane, Sharksi nisu imali puno pozitivnih strana:“Izgubili smo u svim elementima utakmice – utrke i borbe za pakove, igre specijalnih momčadi. Do pobjede se dolazi s potrebnom razinom zalaganja i spremnošću plaćanja potrebne cijene. Mi smo danas bili daleko do toga i dobili smo što smo zasluili“, komentirao je glavni treber Sharksa Peter DeBoer.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!