Vodeni sportovi

Mario Todorović potvrdio dobru formu odličnim nastupom u Italiji

Sportnet • utorak, 03.11.2015.
Mario Todorović potvrdio dobru formu  odličnim nastupom u Italiji

Hrvatski reprezentativac Mario Todorović nastavlja s dobrim rezultatima. Dobru je formu potvrdio i na jakom Međunarodnom plivačkom mitingu u talijanskoj Genovi, održanom prošlog vikenda.

Todorović je nastupio u utrci 100m delfin, gdje je u jakoj konkurenciji osvojio odlično četvrto mjesto, isplivavši utrku za 52,60 sekundi, čime je nadmašio rezultat s otvaranja sezone u Splitu.

“Zadovoljan sam nastupom u talijanskoj Genovi. Bio je ovo izrazito jak miting, na kojem su nastupili odlični plivači poput svjetskog prvaka na 100m delfin - Mađara Laszla Cseha, američkog tima te domaćih, talijanskih plivača. Spreman sam i s nestrpljenjem očekujem nove turnire te se nadam sve boljim rezultatima”, izjavio je Mario Todorović.

Već idućeg vikenda, 7. i 8. studenog, Mario nastavlja s natjecanjima, a nastupit će na HPS Grand Prix mitingu Mladost u Zagrebu. Do kraja godine Todorovića očekuje nastup na Europskom prvenstvu u malim bazenima u Izraelu te ekipno Prvenstvo Hrvatske, dok sljedeća godina donosi nastupe na Europskom prvenstvu u velikim bazenima, kao i vrhunac sezone - nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!