Nogomet

Mamić i Pivarić: "Privilegija je igrati na ovom stadionu pred takvim navijačima"

Branimir Korać • utorak, 03.11.2015.
Mamić i Pivarić: "Privilegija je igrati na ovom stadionu pred takvim navijačima"
Foto: EPA

Dinamo u srijedu gostuje u Pireju kod Olympiakosa gdje će u vatrenoj atmosferi pokušati doći do iznenađenja. Dan uoči susreta itekako su svjesni težine posla koji ih očekuje...

Dinamovi igrači odradili su posljednji trening uoči susreta četvrtog kola Lige prvaka protiv Olympiakosa koji se igra u Grčkoj u srijedu od 20 sati i 45 minuta.

Zoran Mamić svjestan je koliko težak posao očekuje njegovu momčad, ali vjeruje u dobar nastup.

"Velika je nagrada biti ovdje na ovom prelijepom stadionu i igrati pred ovakvim navijačima. Olympiakos je odličan protivnik, ima sjajne pojedince koji u svakom trenutku mogu riješiti utakmicu. U prvom susretu smo bili prilično dobri, ali to nije bilo dovoljno za dobar rezultat stoga ćemo ovdje morati biti još bolji. Vjerujem da to i možemo i da će ova atmosfera motivirati naše igrače."

S trenerom se slaže i Josip Pivarić.

"Svi znamo za priče o Olympiakosovim navijačima i privilegija je igrati ovdje. Olympiakos je sigurno favorit, bit će bolji nego u Zagrebu, no mi ćemo dati sve od sebe za pozitivan rezultat."

Pivarić se osvrnuo na izostanke. "Nedostaje nam dosta igrača, ali već smo pokazali da imamo one koji ih mogu zamijeniti. Ovdje nitko nije nezamjenjiv, najvažnije je imati volju i želju jer da nisu kvalitetni ne bi niti bili u Dinamu."

"Mi ćemo napraviti sve da im pokvarimo račune pa neka onda u zadnja dva kola osvajaju bodove", dodaje Mamić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!