Nogomet

Allegri: "Poremetilo nas je isključenje Hernanesa, ali treba na stvari gledati pozitivno"

Branimir Korać • srijeda, 04.11.2015.
Allegri: "Poremetilo nas je isključenje Hernanesa, ali treba na stvari gledati pozitivno"
Foto: EPA

Borussia iz Mönchengladbacha propustila je priliku svladati Juventus na svom stadionu, odigrala je 1:1 u susretu u kojem je dugo imala igrača više, a prilika nije nedostajalo...

Ibrahima Traore je ponudio vrlo jednostavnu opservaciju susreta. Njegova momčad jednostavno nije uspjela iskoristiti ono što joj se ukazalo.

"Imali smo toliko puno sjajnih prilika, ali ako ih ne iskoristiš, ne računa se. Ne možeš pobijediti u ovakvoj utakmici bez prave realizacije."

Massimiliano Allegri smatra kako ne treba sve gledati crnim bojama već treba biti zadovoljan učinjenim.

"Prije kritiziranja pojedinaca ili priča o novim igračima, red je govoriti o momčadi. Dobro smo počeli, ali onda smo ušli u deset minuta s dosta rizika u kojima smo primili pogodak. Dobro smo krenuli i u drugom dijelu, činilo se da smo na pravom putu, no crveni karton Hernanesa nas je skupo stajao. Imali smo osjećaj da držimo pobjedu u rukama, ali to isključenje nas je poremetilo. Treba gledati pozitivno, imamo osam bodova i blizu smo prolaza dvije utakmice prije kraja. To nije zanemarivo."

Naljutio ga je Alvaro Morata koji je tijekom prvog poluvremena napustio travnjak kako bi promijenio opremu.

"Jako sam ljut zbog jedne stvari, a to je da smo morali tri minute igrati s igračem manje u prvom poluvremenu jer je netko morao zamijeniti čarape. Postoje pravila, to je dio uniforme, ovo nije modni show nego smo došli igrati nogomet."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Veni vidi vici04.11.2015. u 13:50
    Borussia M'gladbach je zaslužila pobjedu, a Juventusu nije prvi put da se izvuče od poraza
    Veni vidi vici