Nogomet

Pjanić: "Trebali smo zaključiti utakmicu još u prvom poluvremenu, imali smo puno prilika"

Branimir Korać • četvrtak, 05.11.2015.
Pjanić: "Trebali smo zaključiti utakmicu još u prvom poluvremenu, imali smo puno prilika"
Foto: EPA

Roma je odigrala odlično poluvrijeme i umjesto da brzo riješi pitanje pobjednika, dozvolila je Bayeru povratak, no nakon toga je ipak uspjela doći do tri boda...

Miralem Pjanić bio je jedan od istaknutijih pojedinaca Rome u susretu s Bayerom, a smatra kako je Barcelona morala dvoboj zaključiti već u prvih 45 minuta.

"Trebali smo zaključiti utakmicu još u prvom poluvremenu, imali smo puno prilika kroz kontranapade, ali na kraju su tri boda ipak najvažnija. Morali smo pobijediti i to smo učinili. Još uvijek se nismo kvalificirali, pred nama je još dosta posla, ali smo trenutno u boljoj poziciji od Leverkusena što je pozitivno. Na žalost često nam se događa da gubimo koncentraciju nakon što zabijemo pogodak, moramo raditi na tome, mogli smo i ovu utakmicu bolje odraditi."

Vratar Bayera Bernd Leno slaže se s Pjanićem i smatra da je Bayer dobro prošao u prvom dijelu.

"Frustrirajuće je, ali činjenica da smo se vratili u utakmicu pokazuje da momčad ima dobar mentalitet. Morali smo napadati, ali tako smo im ostavljali puno prostora i to su njihovi brzi napadači sjajno koristili. Mi smo previše čekali i bili uplašeni i na kraju smo bili presretni što je bilo samo 2:0 na poluvremenu."

Trener gostiju Roger Schmidt i dalje vjeruje da njegova momčad ima šanse za prolazak skupine.

"Čestitke Romi, ali nećemo odustati. Šteta što smo primili taj treći gol nakon što smo se vratili u utakmicu. Previše smo im dopuštali mirno odigravanje te prve lopte iz obrane s kojom su kretali u napad. Sada nam preostaje pobijediti u obje utakmice."

Rud Garcia ima zamjerke na igru obrane i početak drugog poluvremena gdje Roma nije bila prava.

"Mogli smo postići tri ili četiri gola u prvom poluvremenu. Obično momčadi nakon poluvremena izađu motivirane na travnjak, ali nismo bili pravi na početku nastavka. Bez obzira na to pokazali smo karakter, nismo se raspali kada su poravnali."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!