Zimski sportovi

San Jose Sharksi preokretom do pobjede na gostovanju kod Columbusa

HINA • ponedjeljak, 23.11.2015.
San Jose Sharksi preokretom do pobjede na gostovanju kod Columbusa

San Jose Sharksi su sinoć sa 5-3 slavili protiv Columbius Blue Jacketsa iako su imali zaostatak od dva gola na početku zadnje trećine.

Nakon toga su Sharksi u sedam minuta zabili tri gola i stigli do pobjede. Dvostruki strijelac za San Jose bio je Joe Pavelski, a osim njega su se na listu strijelaca upisali Patrick Marleau, Brent Burns i Brendan Dillon. Golove za Columbus zabili su Ryan Johansen, Boone Jenner i Cam Atkinson.

Carolina Hurricanes su sa 4-3 pobijedili Los Angeles Kingse, a dvostruki strijelac bio je Justin Faulk. Faulk je dva puta iskoristio igrača više i pogodio za Carolinu koja je u drugoj trećini imala prednost od tri gola. I Los Angeles je imo dvostrukog strijelca, Anže Kopitar je zabio za 3-2 i za 4-3, ali nakon toga Kingsi više nisu mogli ništa. Golove osim Faulka za Carolinu zabikli su i Brett Pesce i Jeff Skinner, a treći gol za Los Angeles zabio je Dustin Brown.

Montreal Canadiensi su upisali još jednu pobjedu svladavši New York Islanderse sa 4-2. Montreal je pobijedio zahvaljujući pogocima Alexa Galchenyuka, Davida Desharnaisa, Tomasa Fleischmanna i Maxa Paciorettyja.

Rezultati:
Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings 4-3
Columbus Blue Jackets - San Jose Sharks 3-5
Montreal Canadiens - New York Islanders 4-2
Vancouver Canucks - New Jerey Devils 2-3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!