Nogomet

Maicon: "Možemo biti sretni što smo izgubili samo 6:1", Suarez: "Najsretniji sam zbog Messijevih 90 minuta"

Branimir Korać • srijeda, 25.11.2015.
Maicon: "Možemo biti sretni što smo izgubili samo 6:1", Suarez: "Najsretniji sam zbog Messijevih 90 minuta"
Foto: EPA

Barcelona je na Camp Nouu pregazila Romu s visokih 6:1, Leo Messi odradio je svih 90 minuta i pritom postigao dva pogotka, a Rimljani su zadovoljni što nisu još teže poraženi...

Nakon teškog poraza u Barceloni, iskusni branič Rimljana Maicon bio je brutalno iskren. Roma je mogla samo još teže stradati.

"Pokušali smo igrati naš nogomet, ali nismo im mogli ništa. Na kraju možemo biti sretni što smo izgubili samo 6:1. Naši ciljevi se ne mijenjaju, ali moramo igrati drugačije nego u ovom susretu. Ovdje nismo napravili baš ništa."

Kod Barcelone bilo je teško pronaći slabu kariku, a među onima koji su odigrali još jednu dobru utakmicu je i Luis Suarez.

"Svi igrači koji se nađu na travnjaku moraju dati sve od sebe u tom trenutku. Odigrali smo savršenu utakmicu, kompletnu u svakom smislu, a pomoglo nam je što smo imali dosta prostora u prvom dijelu. Mi napadači smo posebno sretni, a najviše sam sretan zbog Messijevog povratka, njegovih golova i činjenice da je izdržao cijelu utakmicu."

S tom činjenicom da je odradio cijeli susret zadovoljan je bio i Messi koji upozorava da je pred Barcelonom još puno posla.

"Dobar je osjećaj ponovno igrati svih 90 minuta. Malo pomalo osjećam se sve bolje. Zadovoljni smo kako se stvari zasad odvijaju, ali pred nama je dugačka sezona i još puno posla. Drago mi je zbog svih pohvala, ali samo dajem sve od sebe za momčad i ostvarenje naših ciljeva."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Veni vidi vici25.11.2015. u 13:37
    Barcelona se na početku sezone mučila i u Primeri da pobijedi a sad protiv svih suparnika izgleda zaista premoćno
    Veni vidi vici
  • Obrisan korisnik25.11.2015. u 08:08
    messi se igra i zabije pet komada
    Obrisan korisnik