Zimski sportovi

Patrick Kane izjednačio rekord Bobbyja Hulla, Blackhawksi ipak poraženi

HINA • petak, 04.12.2015.
Patrick Kane izjednačio rekord Bobbyja Hulla, Blackhawksi ipak poraženi
Foto: EPA

Hokejaš Chicago Blackhawksa Patrick Kane postigao je pogodak i imao dvije asistencije u porazu svoje momčadi 3-4 u produžetku na gostovanju Ottawi, čime je produžio niz utakmica u kojima je imao barem jednu asistenciju ili gol na 21 dvoboj i izjednačio klupski rekord legendarnog Bobbyja Hulla.

Hull je do rekordnog niza stigao u sezoni 1971/72., a Kane će ga imati priliku prestići u noći s nedjelje na ponedjeljak, kad će Chicago ugostiti Winnipeg.

"Ako si izjednačen s Bobbyjem Hullom u bilo čemu, onda je to doista posebno, s obzirom na to kakvu je karijeru imao. No, doista se ne zamaram rekordima", izjavio je Kane čije je veselje pokvario Mike Hoffman, dvostruki strijelac za Senatorse i kreator pobjedničkog pogotka za domaću momčad nakon 30 sekundi igre u produžetku.

Washington Capitalsi svladali su na gostovanju Montreal Canadiense s 3-2 te šestom uzastopnom pobjedom stigli na vrh Metropolitanske divizije s istim brojem bodova (37) koliko ih imaju i New York Rangersi koji su u Madison Square Gardenu poraženi 1-2 od Colorada.

NHL rezultati, 3.12.
Montreal - Washington 2-3
Ottawa - Chicago 4-3 (pro.)
Detroit - Arizona 5-1
Vancouver - Dallas 2-4
Nashville - Florida 1-2
Minnesota - Toronto 1-0
NY Rangers - Colorado 1-2
Carolina - New Jersey 1-5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!