Zimski sportovi

Colorado nastavio seriju pobjeda, Pensi i dalje u negativnom nizu

HINA • nedjelja, 20.12.2015.
Colorado nastavio seriju pobjeda, Pensi i dalje u negativnom nizu

Hokejaši Colorada ostvarili su petu uzastopnu pobjedu u NHL-u nakon što su u noći sa subote na nedjelju u Denveru svladali Edmonton s 5-1.

Vratar Avalanchea Semjon Varlamov zaustavio je 39 od 40 udaraca, a Blake Comeau, Tyson Barrie, Nick Holden, Jarome Iginla i Jack Skille bili su strijelci za Colorado u uvjerljivoj pobjedi nad drugom najlošijom momčadi u Zapadnoj konferenciji.

Za razliku od Colorada koji trenutno ima najdulju pozitivnu seriju u ligi, Pittsburgh je vlasnik crnog niza od pet uzastopnih poraza. Penguinsi su na svom ledu poraženi od Caroline s 1-2. Gosti su u prvoj trećini poveli 2-0 pogocima Jordana Staala i John-Michaela Lilesa i ponajviše zahvaljujući svom vrataru Camu Wardu koji je sakupio 38 obrana uspjeli sačuvati prednost. Jedini strijelac za Pittsburgh bio je Jevgenij Malkin.

Hokejaši Dallasa postali su prva momčad koja je osvojila 50 bodova. Starsi su pred svojim navijačima s uvjerljivih 6-2 svladali Montreal, vodeću momčad Atlantske divizije. Jamie Benn je postigao dva pogotka za pobjednike, a Patrick Sharp, Tyler Seguin i Patrick Eaves po jedan. Kod Canadiensa strijelci su bili Daniel Carr i Paul Byron.

NHL rezultati, 19.12.
Colorado - Edmonton 5-1
Arizona - NY Islanders 1-0
Nashville - Minnesota 3-2
Toronto - Los Angeles 5-0
New Jersey - Anaheim 1-2
Pittsburgh - Carolina 1-2
Columbus - Philadelphia 3-2 (ras.)
Dallas - Montréal 6-2
St. Louis - Calgary 3-2
Buffalo - Chicago 2-3 (ras.)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!