Nogomet

Crvena zvezda prodaje Liverpoolu najboljeg igrača, otac protiv odlaska iz kluba

Branimir Korać • četvrtak, 24.12.2015.
Crvena zvezda prodaje Liverpoolu najboljeg igrača, otac protiv odlaska iz kluba
Foto: Kristijan Komarica

Sapunica oko odlaska Marka Grujića iz Crvene zvezde dobila je nastavak. Nakon priča kako je još u ponedjeljak postignut konačni dogovor s Liverpoolom oko njegove prodaje, njegov otac je sve to demantirao, a klub pak tvrdi kako je posao dovršen...

Marko Grujić "eksplodirao" je ove jeseni i bio najbolji igrač Crvene zvezde koja juri prema tituli u srpskom prvenstvu. Interes za ovog 19-godišnjeg veznjaka pokazali su brojni klubovi, a odluka je pala na Liverpool.

Crvena zvezda oglasila se priopćenjem u kojem pojašnjava zbog čega je morala prodati Grujića za oko sedam milijuna eura. Financijska situacija u klubu je vrlo teška i to je glavni razlog prodaje, tvrdi se u priopćenju.

Prema njihovim tvrdnjama s Liverpoolom je na inzistiranje oca igrača Gorana Grujića dogovoren ostanak na posudbi u Crvenoj zvezdi do ljeta čime će transfer biti umanjen za visinu ugovorene cijene posudbe.

No, isti dan oglasio se i Goran Grujić koji je u razgovoru za Večernje novosti ustvrdio kako mu se niti najmanje ne sviđa priča o prodaji njegovog sina nakon samo 19 odigranih utakmica u prvoligaškom nogometu.

"Niti će potpisati za Liverpool, niti ponijeti Gerrardovu osmicu. Sigurno je da ostaje u Crvenoj zvezdi s kojom ima ugovor. U klubu se očitom nekom žuri da ga prodaju, vide ga s 19 godina i 19 utakmica u nogama kao glavnog spasitelja što je neviđena glupost", rekao je između ostalog Grujić.

I dok u klubu tvrde kako je posao ugovoren, Grujićev otac tvrdi suprotno, a Liverpool zasad šuti. Glavna zvijezda cijele priče otputovala je za Podgoricu i ostaje za vidjeti u narednim danima kako će se priča rasplesti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!