Zimski sportovi

Rangersi na krilima Brassarda svladali Buffalo, Arizoni pobjeda u produžetku

HINA • utorak, 26.01.2016.
Rangersi na krilima Brassarda svladali Buffalo, Arizoni pobjeda u produžetku
Foto: EPA

New York Rangersi su sinoć sa sa 6-3 bili bolji od Buffalo Sabresa, a Derick Brassard je zabio dva gola i upisao tri asistencije što mu je donijelo pet bodova te je zahvaljujući tome postao prvi igrač Rangersa koji je u regularnom dijelu sezone uspio sakupiti toliko bodova na jednoj utakmici.

Rangersi, koji sljedeću utakmicu igraju 2. veljače, sada se nalaze na drugom mjestu Metropolitanske divizije sa 59 bodova, 14 bodova iza prvoplasiranih Washington Capitalsa. Buffalo (19-26-4), koji igra protiv Ottawa Senatorsa u utorak je zadnji u Atlantskoj diviziji sa 42 boda. Osim Brassarda golove za New York su zabili J.T. Miller, Mats Zuccarello, Viktor Stalberg i Dylan McIlrath. Vratar Henrik Lundqvist je obranio 23 udarca prema svojim vratima. Strijelci za Buffalo su bili Brian Gionta i Zemgus Girgensons koji je zabio dva gola.

Jedina utakmica NHL-a koja je noćas odlučena nakon izvođenja kaznenih udaraca bila je ona između Arizona Coyotesa i Minnesota Wilda, a slavili su sa 2-1 Coyotes.

Pobjednički gol za Coyotese zabio je Anthony Duclair, a Arizona je nadoknadila gol zaostatka koji je imala u zadnjih 90 sekundi utakmice. Gubeći 1-0nakon što je Charlie Coyle zabio svoj 13 gol ove sezone za Minnesotu u zadnjoj trećini, Arizona je ipak stigla do izjednačenja kada je Martin Hanzal pogodio suparničku mrežu iz penala 1:24 do kraja.

Rezultati:
Dallas Stars - Calgary Flames 2-1
Minnesota Wild - Arizona Coyotes 1-2 (kazneni udarci)
New York Rangers - Buffalo Sabres 6-3
New York Islanders - Detroit Red Wings 2-4
Philadelphia Flyers - Boston Bruins 2-3
Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens 5-2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!