Tenis

Ana Konjuh bez plasmana u drugo kolo kvalifikacija u Dubaiju

Branimir Korać • subota, 13.02.2016.
Ana Konjuh bez plasmana u drugo kolo kvalifikacija u Dubaiju
Foto: EPA

Amerikanka Bethanie Mattek-Sands zaustavila je Anu Konjuh već u prvom kolu kvalifikacija na WTA turniru u Dohi. Amerikanka je slavila sa 6:2, 6:3 za sat i 20 minuta igre.

Ana Konjuh oprostila se od nade za ulazak u glavni ždrijeb jakog WTA turnira u Dohi. Za prolazak u glavni turnir, morala je igrati kvalifikacije, a tamo je uspješnija bila Amerikanka Bethanie Mattek-Sands.

Mattek-Sands imala je loš ulazak u sezonu, upisala je tri poraza u prva tri ovogodišnja nastupa, no u četvrtom je stigla do pobjede i to preko Konjuh koji nije uspjela pružiti kvalitetniji otpor.

Amerikanka je od početka krenula odlično i odmah povela s 3:0 te bez većih problema uzela prvi set. U zadnjem gemu stigla je do dvostrukog breaka nakon što je došla do 15:40 i osvojila je set sa 6:2.

Drugi set donio je bolji otpor Konjuh koja je imala priliku u trećem gemu, stigla je do break lopte, nije ju iskoristila i nakon toga u šestom gemu izgubila je servis i Mattek-Sands dovršila je posao.

Konjuh završava s nastupom u Dubaiju, a Mattek-Sands u drugom kolu kvalifikacija igra protiv Jelene Ostapenko koja je bila bolja od treće nositeljice Nao Hibino.

WTA Dubai, kvalifikacije, 1. kolo:
Bethanie Mattek-Sands (SAD) - Ana Konjuh (Hrvatska) 6:2, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!