Nogomet

VIDEO: Remi u Moskvi, Fenerbahče eliminirao Ćorlukin Lokomotiv

Branimir Korać • četvrtak, 25.02.2016.
VIDEO: Remi u Moskvi, Fenerbahče eliminirao Ćorlukin Lokomotiv
Foto: EPA

U uzvratnom dvoboju šesnaestine finala Europske lige Lokomotiv je remizirao s Fenerbahčeom 1:1 čime su Turci zadržali prednost iz prvog susreta i plasirali se u osminu finala...

Vedran Ćorluka s Lokomotivom nije uspio nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta protiv Fenerbahčea. U Turskoj je bilo 2:0 za Fener te je uz 1:1 u uzvratu turski div prošao dalje.

Susret u Moskvi odigran je uz velike snage osiguranja zbog loših političkih odnosa Rusije i Turske, u Istanbulu je bilo problema nakon uzvratnog dvoboja stoga se strahovalo da bi do sličnih događaja moglo doći i ovdje. Međutim susret na kojem je bilo angažirano više od dvije tisuće policijskih i redarskih snaga protekao je u mirnom ozračju.

Susret je otvoren dobrom prilikom za goste koje je umalo do prednosti doveo Souza, junak Fenerbahčea iz prvog dvoboja, ali njegov pokušaj nije bio precizan.

Sredinom prvog dijela domaćinu nije priznat pogodak Kasaeva zbog zaleđa, ali Lokomotiv ipak dolazi do prednosti u završnici prvog dijela kada puca Taras Mihalik, loptu odbija Fabiano i ona dolazi do Aleksandra Samedova koji zabija za vodstvo.

U drugom dijelu Robin van Persie umalo je poravnao u 60. minuti, zatim je domaćin prijetio preko strijelca vodećeg gola da bi u 83. minuti Fenerbahče osigurao prolaz.

Mehmet Topal bio je strijelac, glavom je lijepo pogodio za 1:1 i tada je bilo jasno da domaćin neće nastaviti europski put.

Ćorluka se vratio na travnjak nakon odrađene suspenzije i odigrao je svih 90 minuta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.02.2016. u 23:48
    I tako ispao čoravi luka,eh jaka stvar mos mislit..
    Obrisan korisnik