Zimski sportovi

Sve tri pobjede gostiju, Penguinsi do važnog slavlja u Madison Square Gardenu

HINA • ponedjeljak, 14.03.2016.
Sve tri pobjede gostiju, Penguinsi do važnog slavlja u Madison Square Gardenu
Foto: Getty

U tri utakmice koje su sinoć igrane u NHL-u slavili su gosti...

Pittsburgh Penguinsi su sinoć u Madison Square Gardenu sa 5-3 pobijedili New York Rangerse, Tampa Bay Lightning je slavio protiv Columbus Blue Jacketsa sa 4-0, a Toronto Maple Leafsi su u Detroitu svladali Red Wingse sa 1-0.

Penguinse, koji su igrali bez Jevgenija Malkina, do pobjede odveo Conor Sheary koji je zabio dva gola, oba u drugoj trećini. Ostale golove za Pittsburgh zabili su Patric Hornqvist, Matt Cullen i Sidney Crosby. Vratar Marc-Andre Fleury je utakmicu završio sa 28 obrana i Penguinsi (36-24-8) još imaju wild card za doigravenje Istočne konferencije Stanley Cupa. Strijelci za New York su bili Chris Kreider, Derrick Brassard i Ryan McDonough.

Tampa Bay Lightning su u Columbusu svladali Blue Jacketse bez primljenog gola zahvaljujući vrataru Benu Bishopu koji je upisao 37 obrana za svoj četvrti ovosezonski shutout i Stevenu Stamkosu koji je zabio dva gola. Vladislav Namestnikov i Ondrej Palat su zabili druga dva gola za Tampa Bay.

Toronto je sa 1-0 pobijedio Detroit Red Wingse u njihovoj Joe Louis Areni, a vratar Jonathan Bernier je obranio 38 udaraca za svoj treći shutout ove seuone. Jedini strijelac na utakmici bio je Michael Grabner.

Rezultati:
New York Rangers - Pittsburgh Penguins 3-5
Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning 0-4
Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs 0-1

FOTO: Gregory Shamus / Getty Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!