Tenis

Nove pobjede Ane Konjuh i Donne Vekić u San Antoniju za ulazak u četvrtfinale

Branimir Korać • srijeda, 16.03.2016.
Nove pobjede Ane Konjuh i Donne Vekić u San Antoniju za ulazak u četvrtfinale
Foto: Getty

Ana Konjuh ubilježila je i drugu pobjedu na Challengeru u San Antoniju. Nakon što je na startu svladala Jelenu Ostapenko, u drugom kolu nadigrala je i Magdu Linette sa 6:0, 7:6(4). Njoj se pridružila Donna Vekić koja je sa 7:6, 6:3 svladala Kiki Bertens...

109. igračica svijeta Poljakinja Magda Linette bila je protivnica Ane Konjuh u drugom kolu Challengera u San Antoniju, a hrvatska igračica bila je bolja i slavila je u dva seta.

Konjuh je projurila prvim setom i osvojila ga za svega 25 minuta bez izgubljenog gema te najavila prolazak u četvrtfinale.

Linette je znatno bolje reagirala u drugom setu koji je odvukla do tie-breaka, međutim Konjuh je tamo bila bolja i sa 7:4 osigurala mjesto među osam.

U četvrtfinalu očekuje ju dvoboj protiv 61. igračice svijeta Njemice Anne Lene Friedsam koju je svladala prije tri godine u Contrexevilleu u tri seta. Friedsam je u drugom kolu bila bolja od Catherine Bellis.

Uspješna je bila i Donna Vekić koja je igrala protiv Nizozemke Kiki Bertens. Vekić je odigrala dobar meč i upisala je pobjedu 7:6, 6:3.

Nju u četvrtfinalu očekuje Cvetana Pironkova.

FOTO: Koki Nagahama/Getty Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.03.2016. u 11:55
    ajmo cure našee lijepe i drage
    Obrisan korisnik
  • teniosac16.03.2016. u 23:35
    bravo Ana i Donna,bilo bi ih lijepo vidjeti jednu protiv druge u finalu..
    teniosac