Tenis

Dodig predao Monacu kod 5:0 za Argentinca u trećem setu nakon deset izgubljenih gemova u nizu

Branimir Korać • četvrtak, 24.03.2016.
Dodig predao Monacu kod 5:0 za Argentinca u trećem setu nakon deset izgubljenih gemova u nizu
Foto: Getty

Ivan Dodig završio je s nastupom na Masters 1000 turniru u Miamiju. U meču protiv Argentinca Juana Monaca imao je set i break prednosti i nakon toga potpuno pao i na kraju predao meč...

Juan Monaco upisao je pobjedu na putu povratka u pravu formu i igrat će u drugom kolu u Miamiju. Argentinac je prošlog ljeta operirao zapešće ruke nakon što je duže vrijeme imao problema s tom ozljedom i nakon dugačke pauze prije mjesec dana vratio se natjecateljskom tenisu.

U Miamiju je krenuo pobjedom protiv Ivana Dodiga koji je potpuno nestao s terena nakon što je vodio sa 6:3, 3:1, u nastavku meča izgubio je sve gemove i kod 5:0 u trećem setu odlučio se na predaju.

Slično mu se dogodilo i na Challengeru u Irvingu gdje je igrao protiv Marcela Granollersa i u netipičnom meču osvojio je samo jedan gem, ali tamo je izgurao meč do kraja.

Do tih 6:3, 3:1 igrao je odlično, Monaco praktički nije imao nikakve šanse, posebno na reternu, no nakon toga sve je otišlo na stranu Argentinca i Dodig se mučio i skupljao poene.

Kod 5:0 u trećem setu odlučio se na predaju i tako je ranije završio s mučenjem u ovom dvoboju.

U drugom kolu Monaco će igrati protiv Francuza Gillesa Simona s kojim ima dobre uspomene, a u posljednjem meču prije tri godine u Davis Cupu upisao je pobjedu u tri seta.

FOTO: Julian Finney/Getty Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!