Košarka

Galatasaray odnosi ugodnu prednost na gostovanje kod Gran Canarije

Branimir Korać • srijeda, 30.03.2016.
Galatasaray odnosi ugodnu prednost na gostovanje kod Gran Canarije

Košarkaši Galatasaraya na korak su bliže finalu Eurokupa. U prvom polufinalnom susretu svladali su na svom parketu Gran Canariju s 89:75 i na gostovanje odnose prednost od 14 poena...

Dobar posao napravio je Galatasaray u prvom polufinalnom dvoboju Eurokupa. Svladao je na svom parketu Gran Canariju s 89:75 što ga približava prolasku u finale.

No, Turci trebaju biti oprezni, gostovanje kod Gran Canarije je među najneugodnijima u Eurokupu i domaćin će zasigurno u pravoj domaćinskoj atmosferi ugostiti košarkaše iz Istanbula.

Kako se susret razvijao, Gran Canaria može biti zadovoljna s ovih 14 razlike, u pojedinim trenucima prijetio je bijeg Galatasaraya na više od 20 poena razlike i u tom razdoblju Španjolci su izgledali dosta loše.

Sredinom posljednje četvrtine Galatasaray je u nekoliko navrata imao 19 poena prednosti, ali serijom 9:2 Gran Canaria je uspjela smanjiti zaostatak i pružiti si priliku za dobar rezultat u uzvratu.

U pobjedničkom sastavu po 18 poena ubacili su Errick McCollum (4/6 za dva, 2/5 za tri) i Chuck Davis (8/12 za dva, deset skokova), a kod gostiju Alen Omić ubacio je 15 poena (6/9 za dva) uz šest skokova dok je Eulis Baez dodao 12 poena (2/3 za dva, 2/5 za tri).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!