Tenis

Ana Konjuh poražena u tri seta u drugom kolu u Pragu

Branimir Korać • srijeda, 27.04.2016.
Ana Konjuh poražena u tri seta u drugom kolu u Pragu

Ana Konjuh nije uspjela proći u četvrtfinale WTA turnira u Pragu nakon što je upisala poraz od Tajpežanke Su-Wei Hsieh u tri seta sa 6:4, 2:6, 6:1...

Prvi međusobni dvoboj Ane Konjuh i Su-Wei Hsieh završen je pobjedom Tajpežanke za sat i 40 minuta igre u tri seta. Hsieh se uspjela oporaviti nakon glatko izgubljenog drugog seta te je jednako tako uvjerljivo dobila treći.

Konjuh je potpuno pala u tom trećem setu, dozvolila je protivnici da odjuri do pobjede za manje od pola sata i tako je propustila priliku za četvrtfinale.

Izjednačeni prvi set riješen je u samoj završnici. Dotad su igračice samo na početku razmijenile breakove, ali u desetom gemu Hsieh dolazi do 0:40 i oduzima Konjuh servis te automatski osvaja prvi set.

U drugom setu Konjuh je bila dosta bolja, u prva dva servis gema protivnice imala je čak osam neiskorištenih break lopti, ali nakon što je Hsieh povela s 2:1, nanizala je pet gemova i uzela drugi set sa 6:2.

Koliko je drugi set bio dobar, toliko je treći bio loš. Hsieh je brzo otišla na 5:0 i nakon toga više nije bilo nikakve dvojbe. Prošla je u četvrtfinale gdje će igrati protiv Lucie Šafarove.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!