Zimski sportovi

San Jose Sharksi povećali vodstvo, St. Louis do važne pobjede u Dallasu

HINA • ponedjeljak, 02.05.2016.
San Jose Sharksi povećali vodstvo, St. Louis do važne pobjede u Dallasu
Foto: Getty

San Jose Sharksi su poveli protiv Nashville Predatorsa s 2-0 u seriji na četiri pobjede nakon što su ih sinoć svladali s 3-2, dok su St. Louis Blues u produžetku bili bolji od Dallas Starsa s 4-3 i izjednačili se na 1-1 u seriji.

San Jose Sharksi su s 3-2 slavili protiv Nashville Predatorsa. Domaćine je u drugoj trećini u vodstvo doveo Logan Couture, a Mattias Ekholm je izjednačio za Nashville. Joe Pavelski i Joe Thornton su nakon toga zabili za 3-1, a Ryan Johansen je četiri sekunde prije kraja utakmice smanjio na 3-2. Odličan je bio Martin Jones, vratar San Josea, koji je sakupio 37 obrane.

Pobjedu St. Louisu je u produžetku osigurao David Backes. Dallas je poveo 1-0 tri minute nakon početka utakmice pogotkom Alexa Goligoskog, a 35 sekundi kasnije je izjednačio Patrik Berglund. Već tri minute kasnije su Blues vodili s 2-1 nakon što je suparničku mrežu zatresao Joel Edmundson. Troy Brouwer je povećao vodstvo Bluesa na 3-1. U zadnjoj trećini je Mattias Janmark smanjio vodstvo St. Louisa, a Jamie Benn je utakmicu odveo u produžetak kada je dvije i pol minute prije kraja zabio za 3-3.

Rezultati utakmica drugog kruga doigravanja Zapadne konferencijeNHL-a

Dallas Stars - St. Louis Blues 3-4 produžetak
(momčadi su izjednačene na 1-1)

San Jose Sharks - Nashville Predators 3-2
(San Jose vodi 2-0)

FOTO: Tom Pennington/Getty Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!