Tenis

Ivo Karlović bez šanse protiv raspoloženog Andyja Murraya

Mihaela Bradovski • petak, 27.05.2016.
Ivo Karlović bez šanse protiv raspoloženog Andyja Murraya
Foto: EPA

Ivo Karlović nije uspio doći do iznenađenja i pobjede protiv Andyja Murraya u trećem kolu Roland Garrosa. Škot je slavio u tri seta sa 6:1, 6:4, 7:6 u meču koji je odigrao odlično...

Sjajan meč odigrao je Andy Murray u trećem kolu Roland Garrosa. Nakon što se mučio i igrao posve neočekivano dva puta po pet setova u prva dva kola, odigrao je posve drugačiji meč u trećem kolu i nadigrao Ivu Karlovića.

Koliko je dobro Murray odigrao, pokazuje podatak da je imao samo četiri neforsirane pogreške u cijelom meču, a s druge strane konstantno je kažnjavao i koristio svaku priliku koju mu je Karlović pružio.

Hrvatski tenisač nije imao niti jednu jedinu break loptu u cijelom meču dok je s druge strane Murray imao tri breaka i ukupno deset break lopti.

Od početka meča sve je išlo u jednom smjeru, Murray je igrao odlično na reternu i otvorio je meč s 5:0. Lakoćom je uzeo prvi set sa 6:1 i već na startu drugog došao do breaka te tako stekao veliku prednost.

Nije trebalo puno vremena da dođe do velike prednosti od 2:0 u setovima i tako stavio Karlovića u tešku situaciju.

Treći set donio je bolji otpor Karlovića koji je uspio zadržati servis u tom razdoblju, ali u 13. igri Murray je ipak bio bolji. Stvorio je prednost 3:0 i poslije toga Karlović se nije uspio vratiti te je Murray sa 7:3 prošao dalje.

Karlović se tako nakon konkurencije parova oprostio i u singlu, a Murray će u četvrtom kolu igrati protiv Johna Isnera ili Tejmuraza Gabašvilija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!