Tenis

Dodig i Melo u trećem kolu, Draganja uspješan u konkurenciji mješovitih parova

Branimir Korać • petak, 27.05.2016.
Dodig i Melo u trećem kolu, Draganja uspješan u konkurenciji mješovitih parova
Foto: FaH

Ivan Dodig i Marcelo Melo plasirali su se u treće kolo konkurencije parova u Roland Garrosu, a uspješan je bio i Marin Draganja s Kineskinjom Yi-Fan Xu u konkurenciji mješovitih parova...

Ivan Dodig i Marcelo Melo igrat će u trećem kolu Roland Garrosa u konkurenciji muških parova. Dodig i Melo svladali su prema očekivanjima Francuze Tristana Lamasinea i Albana Olivettija sa 6:2, 6:4.

Francuska kombinacija u cijelom meču uhvatila je šest gemova i nije ozbiljnije zaprijetila Dodigu i Melu koji su potpuno dominirali.

U prvom setu Dodig i Melo nisu trebali puno vremena da stvore razliku, pobjegli su na 5:1 i rutinski dovršili set u svoju korist.

Francuzi su se u drugom setu držali do 3:3, tu su izgubili servis i nakon toga Dodig i Melo rutinski su završili meč u kojem se nisu suočili s niti jednom break loptom.

U trećem kolu hrvatsko-brazilska kombinacija igrat će protiv pobjednika meča Mayer/Sousa - Guccione/Sa.

Marin Draganja dobro je krenuo u konkurenciji mješovitih parova gdje igra s Kineskinjom Yi-Fan Xu. Oni su za samo 50 minuta stigli do glatke pobjede protiv Alize Lim i Paul-Henrija Mathieua. Svladali su ih sa 6:, 6:1.

Osmina finala za protivnika im donosi pobjednika dvoboja Parra/Pavić - Mladenović/Herbert.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!