Tenis

Dodig i Melo ponovno uvjerljivi i izborili ulazak u polufinale Roland Garrosa

Branimir Korać • srijeda, 01.06.2016.
Dodig i Melo ponovno uvjerljivi i izborili ulazak u polufinale Roland Garrosa
Foto: EPA

Branitelji naslova pobjednika Roland Garrosa u konkurenciji muških parova, Ivan Dodig i Marcelo Melo, upisali su pobjedu i u četvrtfinalu te izborili ulazak među četiri najbolja para na ovom turniru...

Tereni u Parizu očito jako odgovaraju Ivanu Dodigu i Marcelu Melu koji su nastavili s odličnim nastupima i plasirali su se u polufinale Roland Garrosa.

Prošle godine osvojili su titulu pobjednika finalnom pobjedom protiv braće Boba i Mikea Bryana. S indijsko-rumunjskom kombinacijom igrali su i prošle godine u Parizu, samo u dvorani, slavili su s 12-10 u trećem "setu", a sada su bili bolji s dva puta po 6:4 i tako napravili još jedan korak prema obrani naslova.

U polufinalu za protivnika će imati Španjolce Feliciana i Marca Lopeza ili Francuze Juliena Benneteaua i Edouarda Roger-Vasselina.

Dodig i Melo do pobjede su došli uz po jedan break u svakom setu te uz spašenih nekoliko kriznih situacija na svojem servisu.

Inače ovi protivnici su im dobro poznati i od prije nekoliko tjedana kada su se susreli u Madridu gdje su Dodig i Melo poraženi sa 7:5, 6:7, 12:10.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg02.06.2016. u 14:16
    I u miksanom paru je u polufinalu ali to očito nije neko dostignuće u Hrvatskoj. Nije ni spomena vrijedno...
    interreg
  • teniosac01.06.2016. u 14:30
    ajmo dečki po još jedan grand slam..
    teniosac