Nogomet

Vedran Ćorluka ipak lakše ozlijeđen, već danas osjeća se bolje

Branimir Korać • srijeda, 01.06.2016.
Vedran Ćorluka ipak lakše ozlijeđen, već danas osjeća se bolje
Foto: FaH

Lagana panika osjetila se oko hrvatske reprezentacije kada je jučerašnji trening Vedran Ćorluka napustio šepajući nakon udarca u stopalo, ali jutro je bilo ugodnije i Ćorluka će uskoro biti u punom treningu...

Bolan grč na licu i odlazak u hotel prije vremena nakon jednog zadobivenog udarca na treningu, bili su dovoljni da se upali alarm u hrvatskoj reprezentaciji.

Vedran Ćorluka vrlo je važan u Čačićevim planovima, nekih velikih alternativa u obrani i nema, a ozljeda je došla baš u trenutku kada je izbornik trebao donijeti konačnu odluku o putnicima na Euro. S obzirom na neizvjesnost oko Ćorluke koja se javila, bilo je pitanje treba li se odmah odreći i Duje Ćalete Cara, no Čačić ga je ipak prekrižio, a jutro je donijelo puno bolje vijesti vezane uz stopera moskovskog Lokomotiva.

Stanje s Ćorlukinim stopalom je puno bolje pa nije bilo potrebe niti za magnetskom rezonancijom koja je bila najavljena za današnje jutro, javlja HRT.

Ćorluka će biti kraće vrijeme na poštedi kako bi se izbjegle bilo kakve komplikacije, ali već ovog tjedna bit će u treningu i nastavit će s pripremama za Europsko prvenstvo.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!