Nogomet

Kramarić: "Protiv Češke će biti teže nego protiv Turske"

HINA • utorak, 14.06.2016.
Kramarić: "Protiv Češke će biti teže nego protiv Turske"
Foto: FaH

Premda je protiv Turske odigrao tek nekoliko posljednjih minuta, napadač Hoffenheima Andrej Kramarić bio je prepun dojmova nakon debija na Europskom prvenstvu.

"Ugođaj na stadionu je bio sjajan, posebno kada se osjeti pozitivno zajedništvo s navijačima, onda daješ sve od sebe, bacaš se na glavu. Ako budemo svi skupa zajedno do kraja, vjerujemo da možemo puno napraviti“, poručio je Kramarić kojem je EURO u Francuskoj prvo veliko natjecanje u 'kockastom' dresu.

Posebno je pohvalio atmosferu koja vlada u svlačionici.

"Atmosfera je odlična, postoji povezanost starih i mladih što se najbolje vidi na terenu. Sretan sam što sam ovdje, bit će ovo velika uspomena u mojem životu. Svi osjećamo da možemo daleko, to se osjeća u zraku, ali nema potrebe stvarati euforiju."

Mladi hrvatski napadač se osvrnuo i na idućeg suparnika u skupini, češku vrstu.

"Česi su me pozitivno iznenadili protiv Španjolske. Suigrač Pavel mi je rekao da su mlada i motivirana momčad. Protiv Španjolske su bili disciplinirani i držali su utakmicu u neizvjesnosti do zadnjih minuta. Očekujem tešku utakmicu, težu nego protiv Turske. Bacat će se na glavu i sigurno neće biti lako," kazao je Kramarić, dodavši: "Mnogi podcjenjuju Češku, a ja sam siguran da će nam to biti jednako teška ili čak teža utakmica nego protiv Turske.“

Kramarić je prvi dio ove sezone proveo na klupi u engleskom prvaku Leicester Cityju, a u zimskom prijelaznom roku je preselio u Hoffenheim, postigavši u nastavku sezone pet pogodaka. Oduševio je Nijemce koji su otkupili njegov ugovor i 'Krama' ostaje u Bundesligi. Osjeća se maksimalno spremnim za nastavak EP-a.

"Spreman sam, na EP-u nema alibija i umora. Daješ sve od sebe za reprezentaciju i domovinu," poručio je na kraju.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!