Tenis

Ana Konjuh i Mirjana Lučić-Baroni u glavnom ždrijebu Eastbournea

Branimir Korać • nedjelja, 19.06.2016.
Ana Konjuh i Mirjana Lučić-Baroni u glavnom ždrijebu Eastbournea
Foto: EPA

Dvije hrvatske tenisačice izborile su prolazak u glavni ždrijeb WTA turnira u Eastbourneu. Ana Konjuh i Mirjana Lučić-Baroni ostvarile su pobjede u drugom kolu kvalifikacija...

Mirjana Lučić-Baroni i Ana Konjuh s dvije pobjede u kvalifikacijama izborile su ulazak u glavni ždrijeb u Eastbourneu. Lučić-Baroni bila je postavljena za treću nositeljicu i bez izgubljenog seta stigla je do glavnog turnira dok je Konjuh na putu do glavnog ždrijeba morala izbaciti dvije nositeljice.

Lučić-Baroni je u prvom kolu kvalifikacija svladala Amerikanku Alison Riske sa 7:5, 7:6 te tako prekinula negativan niz protiv Riske, a u drugom kolu bila je bolja od Ukrajinke Olge Savčuk sa 6:2, 6:2.

S druge strane Konjuh je u prvom kolu kvalifikacija nakon tri seta bila bolja od 15. nositeljice Kolumbijke Mariane Duque Marino, a zatim je igrala protiv šeste nositeljice Shuai Zhang koju je svladala sa 7:6, 6:3. Kineskinja je u prvom kolu kvalifikacija bila bolja od Donne Vekić.

Potencijalne protivnice u prvom kolu glavnog turnira bit će Eugenie Bouchard, Julia Putinceva, Anna-Lena Friedsam, Naomi Broady, Misaki Doi, Andrea Petković ili kvalifikantica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!