Tenis

Mrak zaustavio Pavića i Venusa, kraj za Dodiga i Mela

HINA • ponedjeljak, 04.07.2016.
Mrak zaustavio Pavića i Venusa, kraj za Dodiga i Mela

U konkurenciji parova kod tenisača Ivan Dodig nije uspio izboriti četvrtfinale dok Mate Pavić još uvijek ima šanse za prolaz...

Susret 3. kola turnira muških parova u Wimbledonu između hrvatskog tenisača Mate Pavića i njegova partnera Novozelanđanina Michaela Venusa protiv trećih nositelja, Britanca Jamiea Murraya i Brazilca Brune Soaresa prekinut je zbog loše vidljivosti pri rezultatu 3-6, 6-7 (3), 6-4, 6-4, 13-13 nakon gotovo pet sati igre.

Pavić i Venus su zajedno osvojili pet ATP naslova, od kojih četiri ove godine, no na "grand slam" turnirima dosada nisu ostvarili zapaženiji rezultat. Najveći dosadašnji uspjeh im je ulazak u 3. kolo Wimbledona prošle i ove godine.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale muških parova u ovogodišnjem Wimbledonu, bolji od njih su u susretu 3. kola bili Južnoafrikanac Raven Klaasen i Amerikanac Rajeev Ram sa 7-6 (3), 7-6 (5), 6-3.

Dodig i Melo su prije tri godine igrali u finalu Wimbledona, dok su prošle godine stigli do četvrtfinala u All England Clubu. Najbolje rezultate ostvarili su u Roland Garrosu gdje su lani pobijedili, a ove godine igrali u polufinalu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10805.07.2016. u 00:28
    ako uzmem predstave naših tenisača na ATP od 2006 do danas, ovo od Mate Pavića danas je izravno iza Čilić-Federer (US Open) i Čorić-Nadal i ide uz bok najboljim šta je Dodig odigrao u finalu Wimbledona ili kad je osvojio RG. Čak su engleski komentatori puni pohvala za Pavić/Venusa.
    narada108