Nogomet

Tokić: "RoPS je bio nepoznanica, ali sada smo ga dobro proučili"

Branimir Korać • srijeda, 13.07.2016.
Tokić: "RoPS je bio nepoznanica, ali sada smo ga dobro proučili"
Foto: FaH

Lokomotiva nakon uspješno odrađenog posla protiv andorskog predstavnika UE Santa Colome u Finskoj gostuje u prvom susretu drugog pretkola Europske lige protiv RoPS-a iz Rovaniemija...

Finski RoPS iz Rovaniemija drugi je protiv Lokomotivi u Europi ove sezone. Lokosi u prvoj utakmici drugog pretkola gostuju u Finskoj gdje će pokušati izboriti aktivan rezultat uoči uzvrata.

Momčad i u Finskoj vodi Mario Tokić koji je prekomandiran na mjesto prvog trenera nakon što se Valentin Barišić povukao zbog bolesti, a Tokić tvrdi kako je cilj ne izgubiti.

"Za nas su bili nepoznanica, međutim u zadnjih desetak dana smo uspjeli analizirati protivnika. Rovaniemi je iskusna momčad koja gaji skandinavski stil s puno discipline, duela i trčanja, tako da očekujemo slično i na ovoj utakmici. Mi ćemo igrati naš nogomet, s dosta tehnike i dosta trčanja i sve u svemu, očekujem veoma zanimljivu utakmicu. Što za nas znači dobar rezultat? Prije svega to sigurno znači ne izgubiti", prenosi klupska stranica Tokićeve riječi.

"Svjesni smo da nas protiv Finaca očekuje tvrda i čvrsta utakmica. Nadamo se dobrom rezultatu. Što se tiče atmosfere u svlačionici, zaista je odlična. Novi dečki su se odlično uklopili i svi jedva čekamo utakmicu", dodao je Ivan Fiolić.

Dvoboj u Finskoj počinje u 18 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!