Nogomet

Ivković: "U današnjem nogometu sve je moguće, samo treba silno raditi i vjerovati"

Branimir Korać • četvrtak, 28.07.2016.
Ivković: "U današnjem nogometu sve je moguće, samo treba silno raditi i vjerovati"
Foto: Kristijan Komarica

Lokomotiva na uzvrat u Ukrajinu nosi 0:0, a Tomislav Ivković vjeruje kako njegova momčad ima šanse u uzvratu i može do prolaza...

Tvrda i izjednačena utakmica između Lokomotive i Vorskle nije donijela pobjednika, pogodaka nije bilo, a Tomislav Ivković vrlo je zadovoljan ishodom ovog susreta.

"Teška i iscrpljujuća utakmica protiv ozbiljnog protivnika. Vjerojatno većina koja je znala vrijednost Vorskle mislila je da ćemo izgubiti. Čestitam igračima, ostavili su dušu na terenu i izvukli susret što je bilo strašno teško."

Iako je Vorskla favorit, Ivković i dalje vjeruje u prolaz bez obzira što njegova momčad nije došla do pobjede.

"Slijedi nam utakmica u gostima, bit će to posve drugačiji susret no imamo aktivan rezultat. Sada se sve mijenja. U današnjem nogometu je sve moguće, samo treba silno raditi i vjerovati."

Slijedi prvenstveni dvoboj protiv Istre u kojem će uslijediti određene promjene.

"Neodlučeno nam je dovoljno, ali moramo se jednako postaviti i u uzvratu. Sigurno je da ćemo biti svježiji jer ću sada protiv Istre dati šansu drugim igračima, imamo ih dovoljno. Ovdje smo se jako potrošili i da ne dođe do ozljeda igrača, morat ćemo rotirati."

Ivković tvrdi kako ga Vorskla nije iznenadila i da ju je dobro upoznao.

"Vorsklu smo dobro upoznali, gledali smo nekoliko utakmica, a među njima i zadnju s Čornomorecom. odmah se vidi da su ozbiljna momčad koja zna igrati. Imaju dobre vezne igrače koji sudjeluju u igri, bekove koji se ubacuju, po igri su dosta slični Rijeci i zaslužuju svaki respekt. No kada izađeš na teren, respekt svakome, ali nema predaje."

"U Lokomotivi nema igrača koji može sam riješiti utakmicu. Jedina snaga ove momčadi može biti da bude momčadski jaka. Sve drugo ne dolazi u obzir, kod mene ne."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!