Ostali sportovi

Dobar start Ane Konjuh, Njemicu Beck porazila u dva seta

Branimir Korać • subota, 06.08.2016.
Dobar start Ane Konjuh, Njemicu Beck porazila u dva seta
Foto: EPA

Dobre vijesti dolaze i sa starta teniskog turnira gdje je Ana Konjuh krenula pobjedom protiv Njemice Annike Beck. Konjuh je za pobjedu trebala sat i 41 minutu pri čemu je slavila sa 7:6, 6:1 i izborila mjesto u drugom kolu...

Još od Wimbledona i one ružne ozljede u susretu protiv Agnieszke Radwanske koji je u konačnici zbog toga i izgubila, Ana Konjuh bila je van terena, ali to nije ostavilo traga na igri. Na Olimpijske igre došla je nakon otkaza dijela igračica, i u prvom kolu odmah upisala pobjedu protiv 43. igračice svijeta Annike Beck.

Konjuh je odradila vrlo dobar meč, posebno u drugom setu u kojem Beck nije imala šanse i Ana ga je dobila s uvjerljivih 6:1.

Prvi set bio je izjednačen, Konjuh je imala problema sa svojim početnim udarcem i Beck je to kaznila te dva puta dolazila do breaka. Ipak to joj nije bilo dovoljno da uzme set, otišlo se u tie-break gdje je Ana bilja bolja i sa 7:5 uzela prvi set.

Nakon toga uslijedio je pak Njemice koja je izgubila nadu da bi mogla napraviti nešto više u ovom meču i Konjuh je bez problema uz tri breaka uzela set sa 6:1 i izborila mjesto u drugom kolu.

Ovo im je bio drugi međusobni dvoboj i druga pobjeda Konjuh koja je slavila i u Limogesu prije dvije godine kada je slavila u tri seta.

Drugo kolo Ani donosi dvoboj protiv pobjednice meča između Ane Ivanović i Carle Suarez Navarro.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.08.2016. u 18:53
    Hrvatska ima dobar dan danas. I Cilic vodi protiv Dimitrova!
    Obrisan korisnik