Tenis

Talijanska veteranka za samo sat vremena svladala Anu Konjuh

Mihaela Bradovski • srijeda, 24.08.2016.
Talijanska veteranka za samo sat vremena svladala Anu Konjuh
Foto: FaH

Druga nositeljica turnira u New Havenu, Roberta Vinci, zaustavila je Anu Konjuh u susretu drugog kola. Vinci je bila bolja za samo sat vremena sa 6:2, 6:2...

Nakon četiri uzastopne pobjede, tri u kvalifikacijama i jedne u glavnom ždrijebu, Ana Konjuh poražena je u susretu drugog kola. Protivnica joj je bila druga nositeljica Roberta Vinci koja je slavila dosta lako sa 6:2, 6:2.

Konjuh i Vinci ranije su se susrele dva puta, svaka je upisala po jednu pobjedu, a nakon slavlja Konjuh u Aucklandu prije tri godine i Vinci u Istanbulu prije dvije godine, ponovno je odnijela pobjedu Talijanka.

Vinci je u New Havenu slavila sličnim scenarijem u oba seta. Konjuh se držala do 2:2 i u prvom i u drugom setu, ali nakon toga Vinci je nizala po četiri gema i na kraju glatko slavila.

U prvom setu hrvatska tenisačica propustila je dvije break lopte u prvom gemu dok se u drugom setu nije približila oduzimanju servisa protivnici.

U četvrtfinalu Vinci će igrati protiv Johanne Larsson, Šveđanke koja je u glavni ždrijeb ušla kao lucky loser, a u posljednjem kolu kvalifikacija svladala ju je upravo Konjuh i to uz samo četiri izgubljena gema.

WTA New Haven, drugo kolo:
Roberta Vinci (Italija, 2) - Ana Konjuh (Hrvatska, Q) 6:2, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cimbo25.08.2016. u 10:31
    Mala je ogroman talent, ali sto to vrijedi kad nema volje ni za zivit.
    cimbo