Nogomet

Sopić: "Da nismo radili pogreške za dječji vrtić, mogli smo bolje proći"

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.09.2016.
Sopić: "Da nismo radili pogreške za dječji vrtić, mogli smo bolje proći"
Foto: FaH

Razlika u kvaliteti između Dinama i Juventusa je kao nebo i zemlja, ništa neočekivano, kao što nije neočekivan niti poraz. I ovaj susret potvrdio je da je ova razina nogometa ipak previsoka za Modre...

Željko Sopić dobio je priliku kao glavni trener voditi Dinamo u Ligi prvaka protiv Juventusa, no nije uspio ničim iznenaditi torinsku momčad i Juventus je glatko i visoko slavio.

Modri su još jednom pokazali boljku koju pokazuju iz godine u godinu, čak i kada dobro stoje na terenu, jednostavno ne mogu držati koncentraciju na duži period i pogreške skupo plaćaju.

"Kod prvog pogotka početnički smo pogriješili, onda je došao i drugi gol i nestalo je ikakve neizvjesnosti. Mi smo znali da nam treba utakmica bez pogreške i uz veliki dan vratara, no nije se dogodilo", govorio je Sopić nakon susreta.

Trener Modrih isticao je isto što ističu Dinamovi treneri već previše godina, kako je i ovo bila škola. Dinamo iz godine u godinu dolazi u školu, a nikako da iz nje izađe iz raznoraznih razloga.

"Ovo je lekcija našim igračima, ali vjerujem da nije bilo tih pogrešaka za dječji vrtić, bolje bi prošli. Kada smo primili drugi gol, sve je bilo jasno i već tada sam se okrenuo prema Hajduku."

Hajduk će biti za Dinamo itekakav ispit, Modri ne izgledaju dobro cijelu sezonu i vidjet ćemo može li Hajduk to iskoristiti.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri zadovoljan je rezultatom, ali ne i svim fazama igre.

"Sretan sam zbog pobjede i četiri pogotka, to će nam kasnije dobro doći zbog gol razlike. Imali smo dobar pristup, ali moramo smanjiti broj tehničkih pogrešaka kojih je bilo puno posebno u drugom poluvremenu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.09.2016. u 16:15
    nemoguće je nešto napraviti u ligi prvaka kad u 2 godine promijeniš/prodaš 15 igrača.
    Obrisan korisnik
  • interreg28.09.2016. u 11:34
    Nitko nista nije ocekivao i ta su ocekivanja ispunjena... Zalutali u Champligu i tamo se izgubili.
    interreg
  • gladiator28.09.2016. u 11:28
    Normalno da radite pogreške kao djeca u vrtiću, kad i igrate s dječijim vrtićem. Ne može se igrati LP, nakon prodaje glavnih igrača i ne dovođenja adekvatnih pojačanja. Prodali Eduarda i stavili 18 godišnjeg vratara da brani u elitnom natjecanju! To tako ne ide! Obrana ne postoji, srednji red... [više na forumu]
    gladiator
  • čoban234328.09.2016. u 11:18
    Da ste zabili gol više, pobjedili bi.
    čoban2343
  • Obrisan korisnik28.09.2016. u 08:24
    ma vi ste klaunovi
    Obrisan korisnik