Nogomet

Brozović i dalje na ledu, ne igra niti protiv praške Sparte

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.09.2016.
Brozović i dalje na ledu, ne igra niti protiv praške Sparte
Foto: EPA

Inter u četvrtak igra susret Europske lige protiv praške Sparte, a Frank de Boer objavio je popis igrača na koje računa u ovom susretu. Na popisu nema Marcela Brozovića...

Marcelo Brozović i dalje je na ledu i ne konkurira za nastupe. Nakon što je na buntovan način izrazio nezadovoljstvo zbog zamjene tijekom susreta protiv Hapoela u Europskoj ligi, odstranjen je iz prve momčadi.

Brozović je zamijenjen na poluvremenu te utakmice, a kasnije je Javier Zanetti potvrdio kako je razočarani Brozović htio odmah napustiti stadion ne želeći dočekati kraj utakmice s momčadi. Franku de Boeru to se nije nimalo svidjelo i od tada je Brozović u kazni.

Iz kluba su poručili da očekuju ispriku i ponašanje dostojno imena kluba prije nego Brozović uopće dođe u konkurenciju za nastup.

Talijanski mediji nagađali su da bi mogao zaigrati još prije tjedan dana protiv Empolija, ali preskočio je i tu utakmicu kao i onu protiv Bologne za vikend, a preskočit će i Spartu. Za vikend Inter gostuje kod Rome i teško je za očekivati da će ga De Boer pomilovati baš u derbiju.

Inače, za susret protiv Sparte ne konkuriraju niti Santon i Biabiany, a među onima koji se nadaju nastupu su: Handanovič, Carrizo, Berni, Ranocchia, Ansaldi, Murillo, Miranda, D'Ambrosio, Nagatomo, Miangue, Melo, Medel, Banega, Gnoukouri, Zonta, Palacio, Icardi, Eder, Perišić, Candreva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!