Zimski sportovi

Colorado u produžetku svladao Penguinse, hat-trick Greena u pobjedi Detroita

Branimir Korać • utorak, 18.10.2016.
Colorado u produžetku svladao Penguinse, hat-trick Greena u pobjedi Detroita

Četiri susreta odigrana su noćas u NHL-u, a u produžetak otišao je onaj u Pennsylvaniji gdje su Penguinsi poraženi od Colorado Avalanchea s 4:3...

Uz vrlo dobar nastup Tuukke Raska i njegove 34 obrane, Boston Bruinsi u gostima su svladali Winnipeg Jetse s 4:1. Sjajnu utakmicu odradio je još jednom i David Pastrnak koji je upisao već četvrti gol ove sezone i prvi je strijelac Bruinsa. Jetsi imaju problema, posebno u obrambenom dijelu momčadi gdje je ponovno Dustin Byfuglien bio prisiljen igrati više od 30 minuta.

Dobro je branio i Petr Mrazek koji je skupio 31 obranu u visokoj pobjedi Red Wingsa protiv Senatorsa. Detroit je slavio s čak 5:1, a junaci susreta bili su Mike Green s tri gola te Darren Helm s dva.

Penguinsi bez Sidneyja Crosbyja nisu uspjeli doći do pobjede na svom ledu protiv Colorada. Avsi su slavili 4:3 u produžetku zahvaljujući golovima Gabriela Landeskoga za 3:3 u 55. minuti te u produžetku za pobjedu. "Bio je to sretni odbijanac, našao sam se na pravom mjestu", prokomentirao je Landeskog pobjednički gol koji je postigao nakon što Letang nije dobro zahvatio pak.

New York Rangersi postigli su čak sedam golova u pobjedi protiv Sharksa i to u čak sedam različitih strijelaca. Na startu zadnje dionice bilo je samo 3:2 za Rangerse, ali do kraja susreta napunili su gol gostiju i slavili 7:4.

NHL:
Winnipeg Jets - Boston Bruins 1:4 (Blake Wheeler / Dominic Moore, David Pastrnak, Brandon Carlo, Zdeno Chara)
Detroit Red Wings - Ottawa Senators 5:1 (Mike Green 3, Darren Helm 2 / Ryan Dzingel)
Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche 3:4 produžetak (Phil Kessel, Matt Cullen, Trevor Daley / Jarome Iginla, Patrick Wiercioch, Gabriel Landeskog 2)
New York Rangers - San Jose Sharks 7:4 (Marc Staal, Rick Nash, Chris Kreider, Kevin Hayes, Jimmy Vesey, Mats Zuccarello, Michael Grabner / Logan Couture, Brent Burns 2, Joe Pavelski)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!