Nogomet

Puel i Van Dijk složni: "Zaslužili smo više"

Dario Dodić • petak, 21.10.2016.
Puel i Van Dijk složni: "Zaslužili smo više"
Foto: EPA

Manager Southamptona Claude Puel nije skrivao razočaranje nakon poraza od Intera 1:0 u trećem kolu Europske lige na San Siru...

Southampton je zaslužio više iz dvoboja s Interom u sklopu trećeg kola Europske lige. Gosti iz Engleske dominirali su dobrim dijelom susreta, stvorili pregršt prilika, dio su prokockali neprezicni napadači, ali većinu je zaustavio sjajni vratar Handanović, a na kraju je do pobjede došao Inter iz jedine prave prilike na čitavoj utakmici. Nije stoga čudno razočaranje ishodom managera Southamptona Claudea Puela.

"Mislim da su moji momci odigrali kvalitetnu utakmicu, bili su na visokoj razini fizički. Dominirali smo tijekom susreta i promašili mnoge šanse, a jedna situacija protivnika odlučila je sve. Jako nam je teško nakon ovakvog poraza", izjavio je Puel.

"Uživao sam u predstavi mojih igrača, igrali su fantastično prvo poluvrijeme, imali su i kvalitetu i kontrolu i mnogobrojne prilike, ali nismo uspjeli postići pogodak. Teško nam je prihvatiti ovaj rezultat nakon svega dobroga što smo napravili na terenu. To je nogomet, važno je naučiti da moramo biti precizniji u napadu", zaključio je manager Southamptona.

Branič Southamptona Virgil van Dijk razmišlja slično kao i Puel: "Očito je da smo bili momčad koja je zaslužila više iz ovog dvoboja, primiti gol iz njihove jedine prave prilike zaista je frustrirajuće."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • iadera21.10.2016. u 12:45
    Gleda. Inter očaj živi.
    iadera