Zimski sportovi

[VIDEO] NHL: Domaćini stopostotni, pobjednički gol Islandersa s igračem manje

Dario Dodić • subota, 22.10.2016.
[VIDEO] NHL: Domaćini stopostotni, pobjednički gol Islandersa s igračem manje

Sinoć su odigrane tri utakmice NHL-a uz stopostotan učinak domaćih momčadi. Detroit Red Wingsi slavili su 5:3 protiv Nashville Predatorsa, New York Islandersi s 3:2 porazili su Phoenix Coyotese, dok je Columbus istovjetnim rezultatom bio bolji od Chicaga...

Petorica igrača Detroita postigla su pogodak za pobjedu 5:3 protiv Nashvillea. Bila je to treća pobjeda u nizu Red Wingsa, a s 30 obrana iskazao se i domaći golman Mrazek.

Nakon mirne prve trećine u kojoj su mreže mirovale, raspucali su se igrači obje momčadi u drugoj trećini koja je završila 2:2, Abdelkader i Miller postigli su prve golove za Detroit ove sezone, a precizni za Nashville bili su Subban i Ribeiro. Prvim golom Tatara u novoj sezoni Detroit je poveo 3:2, na 4:2 povisio je Nyquist, a zanimljivost u utakmicu vratio je Fisher smanjivši na 4:3. Ipak, 22 sekunde prije kraja Helm pogađa prazan gol gostiju za konačnih 5:3.

Columbus Blue Jacketsi došli su do prve pobjede u sezoni, slavivši 3:2 protiv Chicago Blackhawksa. Do pobjede ih je vodio sjajni vratar Sergej Bobrovski s 32 obrane. Golove za Columbus postigli su Werenski, Foligno i Karlsson, dok su za goste iz Chicaga mrežu tresli Motte i Panik.

U napetom dvoboju New York Islandersa i Phoenix Coyotesa presudio je pogodak Boychuka za 3:2 kada su Islandersi imali igrača manje na ledu. Za Islanderse su još zabijali Seidenberg i Strome, dok su golove za Phoenix postigli Richardson i Vrbata.

NHL, 22.10.2016.:
Detroit Red Wings - Nashville Predators 5:3
New York Islanders - Phoenix Coyotes 3:2
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks 3:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!