Nogomet

Dinamo gostuje u Bjelovaru: "Moramo izgledati dobro i ostvariti pobjedu"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.10.2016.
Dinamo gostuje u Bjelovaru: "Moramo izgledati dobro i ostvariti pobjedu"
Foto: FaH

Ovog tjedna na rasporedu su susreti osmine finala Hrvatskog kupa, a u utorak igraju se prve tri. Dinamo gostuje u Bjelovaru, Novigrad dočekuje Slaven Belupo, a Istra 1961 igra protiv Splita...

Modri u Bjelovar dolaze kao ogromni favoriti i pobjeda domaćina bila bi senzacija. U Bjelovaru bi se zasigurno zadovoljili s pristojnim porazom i dobrim otporom aktualnom prvaku, a trener gostiju Ivajlo Petev od igrača traži ozbiljan nastup.

"Bitno je da protiv Bjelovara izgledamo ozbiljno s obzirom na to da je ovo Kup utakmica koja se igra samo jednom te nema mogućnosti za popravak. Moramo izgledati dobro, kao što smo u posljednje vrijeme izgledali i naravno ostvariti pobjedu. Postoji mogućnost da će biti nekoliko promjena u početnom sastavu, ali tko god zaigra nadam se da će maksimalno iskoristiti svoju šansu", rekao je Petev, a prenosi Dinamova stranica.

Neugodno gostovanje mogao bi imati Slaven Belupo u Istri gdje ga čeka Novigrad, drugoligaš koji ima kvalitetu. Željko Kopić svjestan je da njegovu momčad očekuje dosta neugodan zadatak.

"Očekujem zahtjevnu utakmicu iz koje se nadama da ćemo mi izaći kao pobjednici. Za to nam treba bolji nastup i pristup nego u Splitu, a u momčadi će biti i nekih promjena o kojima ću odlučiti uoči susreta", tvrdi Kopić za klupsku stranicu.

Jedini prvoligaški dvoboj ovog utorka bit će onaj u Puli gdje se sastaju Istra 1961 i Split. Puljani u susret ulaze nakon remija protiv Hajduka dok Split dolazi na Drosinu na krilima prve ovosezonske prvenstvene pobjede.

"Ova pobjeda protiv Slaven Belupa dodatno je podigla atmosferu i dala nam malo zadovoljstva. Protiv Istre smo izgubili ove sezone u Parku mladeži međutim taj susret oni su riješili vrlo rano nakon naših velikih pogrešaka. Uvjeren sam da ovo neće biti slična utakmica, bit će vrlo teško i nama i njima, posebno zbog teškog travnjaka u Puli", kaže Vjekoslav Lokica.

Osmina finala, utorak:
Bjelovar - Dinamo 14:00
Novigrad - Slaven Belupo 14:00
Istra 1961 - Split 17:00

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!