Tenis

Rani poraz Dodiga u parovima na turniru u Baselu

Sportnet • utorak, 25.10.2016.
Rani poraz Dodiga u parovima na turniru u Baselu

Na turniru 500 kategorije u švicarskom Baselu prvi su na teren danas izašli hrvatsko/srpski par Dodig/Zimonjić i švedsko/novozelandska kombinacija Lindstedt/Venus.

IZ BASELA: Zoran Horvat

Venus je sezonu inače odradio u paru s našim Matom Pavićem, a zajedno su ove godine osvojili čak četiri turnira. Postojala je još teoretska šansa za finale sezone u Londonu gdje će igrati osam najboljih parova ove sezone, međutim obojica su ovaj tjedan prijavili različite turnire s različitim partnerima.

Iako je možda bilo za očekivati da će Ivan Dodig i Marin Čilić prijaviti double ovaj tjedan kao mogući trening za finale Davis Cupa, to se ipak nije dogodilo.

U prvom setu nismo vidjeli nijedan break, iako su Lindstedt/Venus imali čak sedam prilika. Set je otišao u tie break i tamo je švedsko/novozelandska kombinacija bila bolja sa 7:3.

Prvi break meča rade Lindstedt/Venus kod 2:1 u drugom setu nakon što su iskoristili pad koncentracije Dodiga i Zimonjića koji su već imali 40:15. Prilike za povratak više nije bilo i Lindstedt/Venus odnose pobjedu sa 7:6, 6:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!