Tenis

Dodig iduće sezone s novim partnerom u paru

Jurica Godina • srijeda, 02.11.2016.
Dodig iduće sezone s novim partnerom u paru
Foto: FaH

Ivan Dodig objavio je kako će u sljedeću sezonu ući s novim partnerom u igri parova. Umjesto s Marcelom Melom, zaigrat će sa Španjolcem Marcelom Granollersom, odličnim igračem parova koji, jednako kao i Dodig, pokušava održavati renking i u pojedinačnom dijelu.

Nakon što s Melom odigra završni Masters u Londonu, putovi hrvatskog i brazilskog tenisača će se razići. Osim Dodiga, partnera će promijeniti i Melo, koji nastavak vrhunskih rezultata ganjati s Lukaszom Kubotom.

Hrvatska-brazilska kombinacija osvojila je lanjski Roland Garros, izborila finale Wimbledona te podigla titulu na četiri turnira iz serije Masters 1000. No, višegodišnja suradnja će se raskinuti nakon Londona.

Dodig i Granollers objavili su putem Instagrama kako su vesele zajedničkoj igri. Španjolac je čak u komentaru Dodigove objave na hrvatskom napisao: "Idemo Ivan".

Jedni od rijetkih igrača koji pokušavaju rezultatski kvalitetno igrati i pojedinačno i u paru tako će činiti zanimljivu i za sve suparnike neugodnu kombinaciju, nalik onoj Herberta i Mahuta, koji se također bore u obje konkurencije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!