Nogomet

Mlada Dinamova momčad s dva igrača manje do remija u Sevilli

Branimir Korać • srijeda, 02.11.2016.
Mlada Dinamova momčad s dva igrača manje do remija u Sevilli
Foto: FaH

Dinamovi juniori u Sevilli su izborili bod u zanimljivom susretu četvrtog kola Lige mladih. Iako su utakmicu završili s dva igrača manje, ostali su neporaženi...

Mario Cvitanović u Sevilli nije mogao računati na sve adute, imao je dosta oslabljen kadar, ali bez obzira na to Dinamo je upisao remi. U završnici susreta isključeni su Ivan Božić i Borna Sosa, ali Modri su izdržali tih desetak minuta i sačuvali bod.

Pet minuta trebalo je domaćinu da postigne prvi pogodak, odlični Pozo poslao je loptu prema gostujućem golu, na nju su išli Soldo i Gonzalez i poslali je u mrežu.

Do kraja prvog dijela Modri su bili na velikim mukama, Sevilla je konstantno napadala, dva puta tresla okvir gola i pravom srećom gosti su na odmoru gubili samo 1:0. Da stvar bude još gora za Cvitanovića, igru je u prvom dijelu zbog ozljede morao napustiti Bojan Knežević.

U drugom dijelu Dinamo je zaigrao nešto bolje i uspio je doći do poravnanja. U 58. minuti strijelac je bio Božić koji je pobjegao domaćoj obrani i zabio za 1:1.

Mogli su Zagrepčani čak i do preokreta, no prilike Abaza i Špikića ostale su neiskorištene.

U 82. minuti Sosa je zaradio drugi žuti karton da bi zbog prigovora isto prošao i Božić, a Sevillin pritisak u završnici susreta nije urodio plodom te je ostalo 1:1.

Dinamo: Horkaš, Hudećek, Glavaš (65. Briški), Soldo, Sosa, Knežević (32. Tolić), Špikić, Moro, Fintić (79. Đira), Abaz, Božić.

Ljestvica:
1. Sevilla 7
2. Juventus 6 (-1)
3. Dinamo 4
4. Lyon 3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!