Tenis

ATP "masters": Čilić u skupini "John McEnroe"

HINA • ponedjeljak, 07.11.2016.
ATP "masters": Čilić u skupini "John McEnroe"
Foto: EPA

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić na "mastersu" u Londonu, koji će se igrati od 13. do 20. studenoga igrat će u skupini "John McEnroe", a suparnici će mu biti novi prvi igrač svijeta Britanac Andy Murray, Švicarac Stan Wawrinka i Japanac Kei Nishikori, odlučeno je na ždrijebu u ponedjeljak...

Čilić će prvi nastup imati u ponedjeljak 14. studenoga kada će od 21 sat odmjeriti snage s Murrayem.

Protiv Murraya Čilić je dosada igrao 14 puta i ostvario je tri pobjede uz 11 poraza. Protiv Wawrinke Međugorac ima omjer pobjeda i poraza 2-10, a protiv Nishikorija 5-7.

U skupini "Ivan Lendl" igrat će Srbin Novak Đoković, Kanađanin Miloš Raonić, Francuz Gael Monfils i Austrijanac Dominic Thiem.

Na "mastersu" će u konkurenciji parova nastupiti još jedan hrvatski igrač Ivan Dodig. On će u svom posljednjem turniru s Brazilcem Marcelom Melom igrati u skupini s američkim blizanicma Bobom i Mikeom Bryanom, Britancem Jamiejem Murrayem i Brazilcem Brunom Soaresom te Filipincem Treatom Hieyem i Bjelorusom Maksom Mirnjim. Prvi nastup Dodig i Melo imat će u nedjelju od 13 sati protiv braće Bryan.

U drugoj skupini su Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, Španjolci Feliciano i Marc Lopez, Finac Henri Kontinen i Australac John Peers te Južnoafrikanac Raven Klaasen i Amerikanac Rajeev Ram.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg08.11.2016. u 19:09
    Marin ima negativan skor protiv svih osim Raonica... ali ne mislim da to sada igra neku veliku ulogu. Od protivnika u grupi pobijedio je zadnji mec protiv Murraya i Nishikorija tako da je protiv njih negativna serija resetirana. Jedino Stana nije dobio 5-6 godina ali Novaka nije nikada pa tako... [više na forumu]
    interreg
  • vjesu07.11.2016. u 21:19
    Hex, mozes ti unijeti ironije koliko zelis, ali neovisno o Marinu su u drugoj grupi sa Dokovicem, Raonicem i Thiemom tri igraca izvan forme. A u Cilicevoj grupi je novi broj 1, pobjednik US Opena i uvijek neugodni Nishikori. A i Cilic je imao losija vremena nego zadnjih nekoliko tjedana!
    vjesu
  • Obrisan korisnik07.11.2016. u 20:27
    Negativan skor sa protivnicima skupine ne ide u korist Marina, ali Marin od Sinsinatija postize mnogo bolji rezultate, tako da ima prilicne sanse.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2016. u 19:50
    Naravno da je teža kad je Marin u njoj. Da je kojim slučejem Marin u drugoj grupi ona bi bila teža. Marin je taj koji nosi težinu i koji je težak
    Obrisan korisnik
  • vjesu07.11.2016. u 19:37
    Ciliceva je, definitivno teza grupa!
    vjesu