Zimski sportovi

Bruinsi pregazili Sabrese, pobjede Islandersa i Panthersa

HINA • utorak, 08.11.2016.
Bruinsi pregazili Sabrese, pobjede Islandersa i Panthersa

Sinoć su u NHL-u odigrane tri utakmice i u sve tri su slavili domaćini.

Boston Bruins su sa 4-0 pobijedili Buffalo Sabres, New York Islanders su sa 4-2 bili bolji od Vancouver Canucksa, a Florida Panthers su sa 3-1 slavili protiv Tampa Bay Lightninga.

Vratar Bostona Tuukka Rask je u pobjedi svoje momčadi imao 32 obrane i to mu je drugi shutout ove sezone.

Boston je zabio tri gola u drugoj trećini. Strijelci za Boston su bili David Pastrnak, kojem je to osmi gol ove sezone, te Brad Marchand, David Krejci i Riley Nash.

New York Islanders su sa 4-2 bili bolji od Vancouver Canucksa. Golove za Vancouver su zabili Daniel Sedin i Markus Grenland, dok su mrežu Canucksa zatresli Jason Chimera, Nikolay Kulemin, Cal Clutterbuck i Andrew Ladd. Jaroslav Halak je imao 30 obrana za New York (5-6-2) koji je prekinuo niz od tri poraza.

Florida Panthers su sa sa 3-1 pobijedili Tampa Bay Lightening. Poveli su Florida Panthers pogotkom Jonathana Marcheaulta u prvoj trećini. Nakon druge trećine u kojoj nije bilo pogotka, u zadnjem dijelu utakmice Ondrej Palat zabija za Tampa Bay. No, nakon toga najprije Reilly Smith pogađa za Floridu i konačan rezultat postavlja Derek McKenzie. Vratar Floride Robert Luongo je imao 34 obrane, a Ben Bishop je obranio 29 udaraca prema vratima Lighteninga.

Rezultati:
Boston Bruins - Buffalo Sabres 4-0
New York Islanders - Vancouver Canucks 4-2
Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 3-1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!