Zimski sportovi

Rangersi preokretom do pobjede u Pittsburghu

HINA • utorak, 22.11.2016.
Rangersi preokretom do pobjede u Pittsburghu
Foto: EPA

Aktualni NHL prvaci Pittsburgh Penguinsi doživjeli su drugi uzastopni neuspjeh nakon što su u noći s ponedjeljka na utorak na svom ledu poraženi od New York Rangersa s 2-5, iako su nakon prve trećine vodili 2-0.

Oba pogotka za Pittsburgh postigao je novak Jake Guentzel, kojemu je to bio prvi nastup u NHL-u. No, već do kraja druge dionice gosti su golovima Ricka Nasha, Michaela Grabnera i J. T. Millera preuzeli vodstvo, a u posljednjoj trećini pobjedu su potvrdili Kevin Hayes i Derek Stepan. Ovom su pobjedom Rangersi (29) stigli na samo bod zaostatka za Montrealom (30) koji je vodeća momčad lige te povećali prednost u Metropolitanskoj diviziji u odnosu na Pittsburgh (25) na četiri boda.

Vodeća momčad Pacifičke divizije je u noći s ponedjeljka na utorak postao Edmonton (23) koji je s uvjerljivih 5-0 svladao Chicago pred svojim navijačima. Bila je to tek treća pobjeda Oilersa nad Blackhawksima u njihovih 13 posljednjih dvoboja. Chicago (28) je unatoč porazu ostao vodeća momčad Zapadne konferencije.

NHL rezultati, 21.11.
San Jose - New Jersey 4-0
Dallas - Minnesota 3-2 (produžetak)
Edmonton - Chicago 5-0
Nashville - Tampa Bay 3-1
Buffalo - Calgary 4-2
Pittsburgh - NY Rangers 2-5
Columbus - Colorado 2-3 (produžetak)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!