Košarka

VIDEO: San Antonio Spursi upisali osmu uzastopnu pobjedu, Leonard i Mills kobni za Celticse

Branimir Korać • petak, 25.11.2016.
VIDEO: San Antonio Spursi upisali osmu uzastopnu pobjedu, Leonard i Mills kobni za Celticse
Foto: EPA

Nakon slobodnog blagdanskog dana, petak nam donosi puni termin u NBA ligi. Već u ranom terminu odigran je jedan susret, a u njemu su Spursi svladali Boston sa 109:103...

San Antonio i dalje ne zna za poraz u gostima. U Bostonu je upisao i devetu ovosezonsku pobjedu, ovaj put slavio je sa 109:103 u utakmici u kojoj je Kawhi Leonard s novim double-double učinkom predvodio Spurse.

Domaćin je imao odličan početak i serijom 18:2 pobjegao je na 14 razlike, međutim Spursi su jednako tako odlično odgovorili i serijom 12:0 vratili se u utakmicu.

I u trećoj dionici Celticsi su imali prednost, 25 sekundi prije kraja vodili su 74:69, ali onda Bertans pogađa tricu da bi neposredno prije zvuka sirene tricu ubacio i Patty Mills te San Antonio s prednosti ušao u zadnju četvrtinu.

Tamo je još jednom važnom tricom Millsa u završnici San Antonio zadržao prednost i otišao do pobjede.

Spursi su tako deseti put u nizu svladali Celticse, a ovaj put predvodili su ih Leonard s 25 poena i deset skokova, Mills s 19 poena i David Lee s 15 poena i 12 skokova.

Kod Celticsa Isaiah Thomas bio je na 24 poena i osam asistencija, Avery Bradley ubacio je 19 poena uz osam skokova, a Al Horford 12 poena uz deset skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!