Zimski sportovi

Medveščak nastavlja po starom, realizacija ponovno izostala

Branimir Korać • četvrtak, 01.12.2016.
Medveščak nastavlja po starom, realizacija ponovno izostala
Foto: FaH

Medveščak je upisao novi poraz, ovaj put u Ledenoj slavila je momčad Omska. Još jednom napadači domaćina pokazali su visoku dozu neefikasnosti i upisali su poraz...

"Ne znam što čekamo, moramo više pucati na gol", rekao je nakon poraza od Novokuznjecka Goran Bezina i u sljedećem susretu protiv Omska Medvjedi su poslušali i pucali su iz svih pozicija.

Međutim još jednom efikasnost je izostala, razbranio se vratar gostiju Dominik Furch, dosta toga otišlo je i pokraj gola i na kraju Omska je slavio s 4:1.

U konačnici Medveščak je upisao čak 39 udaraca u okvir gola, a samo jedan pak završio je iza leđa gostujućeg vratara. Po broju udaraca gosti nisu zaostajali, no oni su za razliku od domaćina bolje koristili svoje prilike.

13 minuta trebalo je Omsku da stvori visoku prednost i praktički riješi pitanje pobjednika. Gordie Dwyer promijenio je vratara nakon vodstva 3:0 gostiju polovicom prve trećine, MacIntyre je bolje odradio posao od Garnetta, ali on je samo spriječio težu katastrofu domaćina.

S dva gola Davida Bootha i jednim Jegora Martinova Omsk je vrlo brzo stigao do visokih 3:0 i u nastavku nije uspio stečenu prednost.

Krajem druge trećine TJ Galiardi smanjio je na 3:1, ali bilo je to sve što je Medveščak uspio napraviti u ovom dvoboju.

U završnici susreta Mihail Junkov samo je postavio konačnih 4:1 čime se Medveščak još malo udaljio od doigravanja s obzirom na to da mu osmoplasirani moskovski Dinamo bježi čak 12 bodova i ima dvije utakmice manje.

Šestog prosinca Medvjede očekuje gostovanje u Finskoj kod Jokerita.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.12.2016. u 22:54
    Eh, da smo išli uložiti tisuće lipa protiv Medveščaka, sada bi imalo mnogo mnogo lipa!
    Obrisan korisnik