Košarka

Bogdanović predvodio Netse, Bucksi ipak bolji

Branimir Korać • nedjelja, 04.12.2016.
Bogdanović predvodio Netse, Bucksi ipak bolji
Foto: EPA

Milwaukee Bucksi očekivano su svladali Brooklyn Netse u susretu u kojem su gosti pali tek u završnici. Netsima nije pomogla dobra napadačka večer Bojana Bogdanovića...

Nije to bila briljantna predstava Bucksa, ali ipak je bila dovoljna da bi upisali pobjedu protiv Netsa. Brooklyn je predvodio Bojan Bogdanović, ali njegov dobar napadački nastup nije bio dovoljan za pobjedu, nedostajala je pomoć većeg broja suigrača, tek je Joe Harris dao veći doprinos u napadu.

Bucksi su imali priliku i brže riješiti pitanje pobjednika, vodili su sa 16 razlike u trećoj četvrtini, ali dozvolili su Netsima povratak u utakmicu te čak i preuzimanje vodstva.

U završnici je domaćin ipak bio bolji, serijom 9:1 stvorio je nedostižnu prednost i na ulasku u zadnjih minutu i pol riješio pitanje pobjednika.

Bogdanović je bio prvo ime Netsa s 24 poena (6/13 za dva, 2/4 za tri) i tri asistencija, a Harris je dodao 17 poena i pet skokova. 19 poena ubacio je Sean Kilpatrick, ali uz šut 3/13 iz igre dok je nedostajao pravi učinak Brooka Lopeza koji je radio sve, samo ne ono za što je plaćen. Naime centar Netsa ubacio je 13 poena, ali uz šut groznih 0/8 za dva i 3/9 za tri poena.

Kod domaćina John Henson ubacio je 20 poena uz sedam skokova, Matthew Dellavedova 18 poena uz šest asistencija, a Giannis Antetokounmpo 16 poena uz deset skokova, šest asistencija i pet blokada od kojih jedna posebno atraktivna na Bojanoviću prilikom pokušaja zakucavanja.

NBA:
Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets 112:103

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!