Zimski sportovi

Gordie Dwyer: "Zadovoljan sam pobjedom i novim bodovima"

Marjan Kreševac • petak, 09.12.2016.
Gordie Dwyer: "Zadovoljan sam pobjedom i novim bodovima"

Odlična partija Medvjeda, od prve do posljednje sekunde utakmice držali su igru i rezultat, nakon dugo vremena od vratara do napadača sve je funkcioniralo savršeno i kao rezultat toga stigla je uvjerljiva pobjeda 4:0 protiv Dinama iz Rige...

Na vratima Medveščaka briljirao je Drew MacIntyre, skupio ukupno 34 obrane, a za svoju dobru partiju primio je i pohvale trenera: "Zadovoljan sam s pobjedom i novim bodovima. Ovako mali led promijenio je taktiku i dečki su se super prilagodili današnjim uvjetima. Prvi gol je opet bio jako važan za nas, a MacIntyre je ponovno bio odličan i zaključao vrata", izjavio je nakon susreta Gordie Dwyer.

Prvi koji je načeo gol Dinama bio je T.J. Galiardi: "Znali smo da ćemo protiv Rige morati stvarati brze akcije, Pare mi je odlično dodao, njihov vratar mi je probao izbiti pak, no zadržao sam se u blizini i pospremio odbijeni udarac". I Galiardi se složio sa svojim trenerom da velike zasluge za pobjedu idu fenomenalnom vrataru: "Danas smo bili bolja momčad, kroz gotovo cijelu utakmicu. Rani pogodak nam je donio mirnoću koju smo trebali i MacIntyre je bio izvrstan. U drugoj trećini je Riga držala pritisak i udarci su prolazili, ali Mac je bio na mjestu i zaslužio zaključati mrežu".

MacIntyre je bio skroman i za svoj veliki rezultat zasluge je dao svojim suigračima: "Riga je radila cijelu utakmicu, kako smo i očekivali. Unatoč svemu nisu se predavali i stalno su pucali. Bila je teška utakmica na malom ledu, ali mislim da smo u tome mi imali malu prednost. Odličan je osjećaj ne primiti pogodak, a zasluge idu i dečkima ispred mene. Nisu posustajali niti kada smo vodili s četiri razlike, a to je lijepo za vidjeti".

Posljednju utakmicu ovog kratkog gostujućeg niza hokejaši Medveščaka igraju u nedjelju s početkom u 15 sati, a protivnik je još jedan Dinamo i to ovog puta iz Minska.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!