Košarka

Mulaomerović: "S obzirom na to u kakvoj se situaciji nalazimo, Avellino je favorit"

Petar Jenjić • utorak, 20.12.2016.
Mulaomerović: "S obzirom na to u kakvoj se situaciji nalazimo, Avellino je favorit"
Foto: FaH

U srijedu s početkom u 20:30 sati košarkaši Cibone gostuju kod talijanskog Avellina u novom susretu Lige prvaka, utakmicu su najavili trener Damir Mulaomerović i igrač Emir Sulejmanović...

Pred košarkašima Cibone novi je ogled u Ligi prvaka, momčad Damira Mulaomerovića gostuje kod talijanskog Avellina. Nakon pobjeda u regionalnoj ligi protiv Igokee i u domaćem prvenstvu protiv Alkara, Cibosi će odigrati i treću utakmicu u vrlo kratkom razdoblju.

Talijanska je momčad trenutno na trećem mjestu u skupini D, a pred Vukovima nije nimalo lagana utakmica. Svjestan je toga i Mulaomerović: "Avelino je svakako favorit u sutrašnjoj utakmici, s obzirom na to u kakvoj se situaciji nalazimo. Odigrali smo dobru utakmicu kod kuće protiv njih i nadam se da to možemo i ponoviti. Idu svi igrači, pokušat ćemo rasporediti što bolje minute i probati iznenaditi. Svjesni smo da su jako dobra momčad."

Na trenerove se riječi nadovezao i igrač Emir Sulejmanović: "Čeka nas treća utakmica u 72 sata. Odigrali smo vrlo dobru utakmicu protiv njih u Zagrebu i nadam se da slično možemo i ponoviti te nastaviti ovaj niz dobrih utakmica."

Susret Avellina i Cibone na rasporedu je sutra (srijeda) s početkom u 20:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!