Tenis

Naomi Osaka predala meč Ani Konjuh u borbi za polufinale Aucklanda

Branimir Korać • četvrtak, 05.01.2017.
Naomi Osaka predala meč Ani Konjuh u borbi za polufinale Aucklanda
Foto: EPA

Ani Konjuh trebalo je samo 15 minuta za prolazak u polufinale turnira u Aucklandu. Naomi Osaka predala joj je meč nakon samo tri odigrana gema...

Puno lakše od očekivanja Ana Konjuh došla je do polufinala turnira u Aucklandu. Posljednja dva dana imala je lagan posao i kratko boravila na terenu čime će sigurno biti svježija protivnica u polufinalu.

Konjuh je dan ranije imala dva meča na programu, dovršila je posao protiv Kirsten Flipkens za samo pola sata da bi nakon toga za manje od sat vremena svladala Yaninu Wickmayer.

I noćas u četvrtfinalu na terenu se zadržala vrlo kratko, još kraće nego u prva dva kola. Tamo ju je čekala Naomi Osaka, ali Japanka zbog ozljede nije dugo izdržala.

Od početka meča bilo je vidljivo da Osaka ima problema s rukom, izbjegavala je pojedine udarce, a kada je Konjuh povela s 3:0, nakon 15 minuta igre, Osaka je povukla logičan potez i predala meč.

Konjuh će u polufinalu igrati protiv Njemice Julije Goerges, 53. igračice svijeta, koja je iznenadila Carolinu Wozniacki i svladala je s 1:6, 6:3, 6:4. U jedinom dosadašnjem dvoboju prije godinu i pol u Wuhanu, Njemica je bila bolja s 3:6, 6:4, 6:4.

WTA Auckland, četvrtfinale:
Ana Konjuh (Hrvatska, 8) - Naomi Osaka (Japan) 3:0 predaja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg05.01.2017. u 11:13
    Super, a nekad treba imati i malo srece!
    interreg
  • Obrisan korisnik05.01.2017. u 11:08
    Evo ga, nezaustavljiva Ana, zahvaljujuci polufinalu, popela se za 7 mjesta do najboljeg rankinga karijere. Bravoooo, bolja si od Julije Goerges, idemo u finaleeeee :)
    Obrisan korisnik