Nogomet

Strinić: "Real je jedna od najboljih momčadi u Europi, ali ćemo napraviti sve što možemo da ih pobijedimo"

Petar Jenjić • četvrtak, 05.01.2017.
Strinić: "Real je jedna od najboljih momčadi u Europi, ali ćemo napraviti sve što možemo da ih pobijedimo"
Foto: FaH

Igrač Napolija Ivan Strinić istaknuo je kako je Real Madrid, njihov protivnik u osmini finala Lige prvaka, jedna od najboljih momčadi u Europi i da su Modrić i Kovačić sjajni kao nogometaši i kao osobe...

Ranije tijekom tjedna potvrđeno je kako je Leonardo Pavoletti novi napadač Napolija, čime će sada već bivši nogometaš Genoe uz standardnog Arkadiusza Milika pojačati napad napuljske momčadi.

Hrvatski nogometaš i član Napolija, Ivan Strinić, za Radio Napoli je rekao: "Radimo jako dobro ovih dana i spremamo se za dvoboj sa Sampdorijom u subotu. Pavoletti? Leonardo je već jedan od nas, dobar je momak i nadam se da će sve proći jako dobro."

Momčad Maurizija Sarrija u osmini finala Lige prvaka igra protiv madridskog Reala i Strinić zna da ih čeka vrlo težak zadatak protiv branitelja naslova:"Real je jedna od najboljih momčadi u Europi, ali ćemo napraviti sve što možemo da ih pobijedimo. Bit će sjajne utakmice i ako budemo imali priliku, pokušat ćemo je iskoristiti. Prva će utakmica u Madridu biti vrlo važna jer trebamo rezultat ostaviti otvoren uoči uzvrata na San Paolu. Ipak ima dovoljno vremena do toga i sada se moramo fokusirati na subotnju utakmicu."

Za suigrače iz reprezentacije i članove Reala ima samo lijepe riječi:"Modrić i Kovačić su sjajni igrači i prije svega sjajne osobe.", zaključio je Strinić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Krunchie705.01.2017. u 22:09
    Najbolja, a ne jedna od najboljih. E moj Striniću...
    Krunchie7